Wie wij zijn

Karen Anne Hüpler-Hebben

Karen Anne Hüpler-Hebben (1971) is als partner en notaris verbonden aan KAeP NOTARIS. Haar dagelijkse adviespraktijk is met name gericht op non-profitorganisaties.

Lees verder

Pascalle Corstens-Schnackers

Pascalle Corstens-Schnackers (1976) is als partner verbonden aan KAeP NOTARIS. Zij werkt sinds 2001 als kandidaat notaris en is gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrecht.

Lees verder

Saskia van den Eerenbeemt

Saskia van den Eerenbeemt (1976) is als partner en kandidaat-notaris verbonden aan KAeP NOTARIS. Haar dagelijkse praktijk is met name gericht op ondernemers en hun onderneming.

Lees verder

Linda Strous

Linda Strous is als kandidaat notaris verbonden aan KAeP NOTARIS. Zij werkt voor de non profitsector: organisaties in de zorg, het onderwijs, goede doelen, kunst, cultuur, natuur en andere organisaties in de (semi) publieke sector.
Lees verder

Nienke van Doorn-Laurs

Nienke van Doorn-Laurs (1977) is als adviseur verbonden aan KAeP NOTARIS. Als notarieel jurist is Nienke specialist in familierecht. Ze komt in beeld bij belangrijke levensmomenten.

Lees verder

Diana Mackaij

Diana Mackaij (1972) is als notarieel medewerkster werkzaam bij KAeP NOTARIS en is gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht.

Lees verder

Simone Goes

Simone Goes-Verspeek (1980) is als notarieel medewerkster werkzaam bij KAeP NOTARIS en is gespecialiseerd op het gebied van het onroerend goed.

Lees verder

Natalie Willemse

Natalie Willemse (1984) is als notarieel medewerkster werkzaam bij KAeP NOTARIS en is gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht.

Lees verder