Nienke van Doorn-Laurs

nienke-van-doorn-laursNienke van Doorn-Laurs (1977) is als adviseur verbonden aan KAeP NOTARIS. Als notarieel jurist is Nienke specialist in familierecht. Ze komt in beeld bij belangrijke levensmomenten. Denk aan samenwonen, trouwen of kinderen krijgen. En ook bij een overlijden levert zij waardevolle diensten.

Nienke heeft ruime ervaring met alle facetten van het familierecht. Van het afwikkelen van (complexe) nalatenschappen tot het opstellen en wijzigen van (levens)testamenten, samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden. Nienke heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak.

Ook kan Nienke u adviseren op het gebied van estate planning. De focus ligt hierbij op het fiscale aspect van het erven en schenken van vermogen. Zij kan u van dienst zijn bij het treffen van regelingen om zoveel mogelijk erf- en schenkbelasting te besparen. Nienke heeft in 2008 de Beroepsopleiding tot estate planner afgerond.

Nienke vindt in elke situatie snel aansluiting bij de mens achter het juridische vraagstuk. Ze hecht waarde aan een persoonlijke benadering en laagdrempelige dienstverlening in duidelijke taal.