Saskia van den Eerenbeemt

saskia-van-den-eerenbeemtSaskia van den Eerenbeemt (1976) is als partner en kandidaat-notaris verbonden aan KAeP NOTARIS. Haar dagelijkse praktijk is met name gericht op ondernemers en hun onderneming. Zij is zeer ervaren in het adviseren van familiebedrijven.

In veel dossiers werkt Saskia samen met fiscalisten en accountants en adviseert en begeleidt ze (bedrijfs)opvolgingstrajecten, samenwerkingsverbanden en herstructureringen. Voor het opstellen van een (levens-)testament, huwelijkse- of partnerschapsvoorwaarden of een schenkingsakte bent u ook bij haar aan het juiste adres.

Saskia is haar notariële loopbaan in 2000 gestart bij Stibbe in Amsterdam binnen de ondernemingsrechtpraktijk. In 2003 maakte zij de overstap naar DVAN in Utrecht. In deze jaren is een stevige basis gelegd voor de algemene notariële rechtspraktijk. Na vervolgens enige jaren als kandidaat-notaris te hebben gewerkt, werd zij begin 2013 als toegevoegd notaris benoemd. Per 1 oktober 2016 is Saskia als partner toegetreden tot de maatschap van KAeP NOTARIS.